Reiki

Reiki_kép

„Éppen ma ne mérgelődj!

Éppen ma ne aggodalmaskodj!

Tiszteld tanáraidat, szüleidet és az időseket!

Becsülettel keresd meg a kenyered!

Légy hálával minden létező iránt!”

Ezek a Reiki életszabályok, melyeket Dr. Mikao Usui hagyományozott ránk.Ha csak ezen szabályok szerint élsz, nagyon sokat teszel Önmagadért és a környezetedért.

Tégy többet! Lépj rá a gyógyító szeretet útjára, hogy életed minden területe pozitív irányba fejlődjék.

Minden emberi diszharmónia és egészségügyi probléma abból fakad, hogy az ember az „elkülönültség” állapotába helyezi magát. Ha a szeretetet nem megfelelően áramoltatjuk, félünk szeretni és félünk a szeretetet befogadni, kilépünk az EGY-ségből, elkülönítjük magunkat.

A Reiki maga az Egyetemes Életerő, maga a Szeretet, mely összetartja a világot. Ha nincs szeretet, ha nincs áramlás, a világ – így az ember is – darabjaira hullik szét.

Ez az áramlás nem pozitív és nem negatív. Isteni eredetű, határtalan, végtelen intelligencia, sajátos tudatossággal rendelkező rezgés, mely kapcsolatba hoz minket a világ élő impulzusaival, tehát az EGY-ség érzését közvetíti. Minden ember rendelkezésére áll egy technikai behangolás után, melynek következtében az Univerzum gyógyító energiáját magunkon keresztül, a kezeink által áramoltatunk saját magunknak, vagy más élőlényeknek – embereknek, állatoknak, növényeknek, ezenkívül harmonizálhatjuk ételünket, italunkat, életterünket. A behangolódás egy különleges élmény, maga a kulcs az életenergiával való összekapcsolódásra.

A Reiki közvetítője az Egyetemes energia áramlásának csatornája. Feltöltődik vele, aztán továbbadja a másik embernek azáltal, hogy egyszerűen a testére helyezi a kezét. A Reiki helyreállítja a harmóniát a fizikai testben, a lélekben és szellemben. Tudatosságot, nyugalmat és békét teremt. Segítségével teljes tudatossággal kapcsolatba kerülhetünk fizikai, érzelmi és szellemi testünkkel. Pozitív irányba változnak érzelmeink, gondolataink, így cselekedeteink is pozitív töltést kapnak. Ha mi változunk, a környezetünk és a körülöttünk lévő emberek is változásba kezdenek. Felold minden gátat és blokkot, nyitottabbá tesz, segíti a megértést és a megoldások megtalálását. Rendszeres használata során megtapasztalod, hogy az életed pozitív változásba kezd egészséged, érzelmeid, spiritualitásod és anyagi terén is.

A Reiki isteni, intelligens energia, ezért kizárt, hogy bármiféle negatív mellékhatása legyen. Mindig az következik be, ami a befogadó számára a legjobb. A Reiki Istennek egy része. Mindenki számára hozzáférhető különösebb felkészülés nélkül is. Nincs életkorhoz kötve, nem kell hozzá semmiféle adottság. Ami szükséges hozzá, az a félelemnélküliség, akarat, amellyel képesek vagyunk befogadni a változást, a gyógyulást, szeretetet, ami a Reiki-úton haladás velejárója, amellyel megteremthetjük belső békénket.

Engedd be életedbe ezt a csodálatos magas rezgésű energiát és minden pozitív irányt vesz életedben. Légy csatornája a Reikinek és egy életen át tartó, örömteli megtapasztalásban lesz részed.

elolab