Reflaxáció

Fotó: Lukács Ádám

“A látható gyökere a láthatatlanban rejlik”

Reflaxáció

A Reflaxáció Paksi Zoltán által kidolgozott módszer, mely a talpreflexológia és a meditáció alapjaira helyeződik. Így hat a látható (fizikai) és a láthatatlan (lelki-szellemi) síkokra egyaránt.
A reflaxációs kezelés 2 részből áll és kb. másfél órán át tart.
Az első rész lényeges fizikai eleme a talpakon lévő reflexzónák masszírozása. Az adott pontok, zónák masszírozásával segítően hatunk az adott szerv működésére. A reflexológia helyes alkalmazása a szervezet belső, védekező mechanizmusait, a belső gyógyító erőket mozgósítja és igen hatékonyan gyógyíthatjuk a betegségek okát. Tehát a cél, a belső, gyógyító energiák felébresztése, hiszen az igazi gyógyítás belülről indul.
A második rész – és itt jön a Varázslat – a talpak gyengéd érintéseivel és egy meditációs hanganyag segítségével történik.
Itt a felébredő energiák már lelki-szellemi szinten segítik a tudattalanban lévő tartalmak felszínre hozását és feldolgozását, a regeneráló, gyógyító erők felerősödését, és életünk összefüggéseinek megértését.

Ez a varázslatos módszer a fizikai (talpmasszázs) és a lelki-szellemi (Reflaxáció) gyógyító hatások egyidőben történő alkalmazásával még akkor is eredményt ér el, ha a kezelt egyáltalán nem hisz a gyógymód működésében.

A Reflaxáció bármely betegségnél nagy hatásfokkal gyógyít. Különösen jó eredményeket érhetünk el a szív- és érrendszeri, vese-, gyomor-, máj-, epe-, cukorbetegségnél, nem megfelelő pajzsmirigy működésnél, depressziónál, autoimmun betegségnél, bármilyen jellegű allergiánál. Segíti mind a fogyó-, mind a hízókúrát, és elsőrendűen alkalmazható betegségmegelőzéshez.

Régóta fennálló, súlyosnak mondott problémánál javasolt a heti 5 alkalom, az újonnan “szerzett” , súlyosnak még nem minősíthető problémánál a heti 2-3 kezelés. Megelőzésre heti 1 kezelés javasolt.

Mindenki belső harmóniára, boldogságra, egész-ségre törekszik. A harmónia, boldogság, egész-ség alapállapotunk. A kibillenést a negatív gondolatainkhoz tartozó érzések és a negatív érzésekhez társított gondolatok okozzák. Ezek súlyos terheket rónak ránk, melyeket aztán cipelünk magunkon és elhomályosítják alapállapotunkat. Úgy gondoljuk, hogy e terheket a külvilág rótta ránk, ezért a külvilágot okoljuk és a külvilágban keressük a megoldást is, hogy megtaláljuk a belső harmóniát, boldogságot, egész-séget. Mivel a terheinket magunk hozzuk létre a gondolatainkkal és az érzéseinkkel, csak mi tudjuk ezeket a terheket megszüntetni a bennünk lévő erőforrás segítségével. Ezek az erők velünk születettek és bennünk szunnyadoznak, vagy éppen alacsony szinten működnek. Itt az ideje, hogy felébresszük őket, és elkezdjük magas szinten működtetni őket, hogy ismét alapállapotba kerüljünk, a harmónia, boldogság, egész-ség alapállapotába.

Szeretettel várlak, hogy közreműködhessek a saját gyógyító energiáid felébresztésében.