Metamorf Masszázs

Szeretet, Szolgálat és Szellemiség

metamorfkezes
“Engedd meg magadnak, hogy megérezd…”

A Metamorf Masszázs egy nagyon különleges technika. Különlegessége abban rejlik, hogy nagyon lágy, finom érintésekkel „dolgozik”, létrehozva egy energiateret, előidézve ezzel a mély, megváltozott tudatállapotot. Ez a tudatállapot megteremti azt a lehetőséget, hogy hozzáférjünk tudattalanunkhoz, ahol az előző életek, magzati kor és a születés utáni élet elraktározott sérelmei, lelki blokkjai tárolódnak, nehezítve ezzel, hogy az energia akadálymentesen áramolni tudjon, önmagunkkal harmóniában éljünk.

A Metamorf Masszázs feloldja ezeket a blokkokat, az energiaáramlásnak szabad utat biztosítva. Ezáltal elűzi félelmeinket, gátlásainkat, rossz beidegződéseinket, a haragot, a nyomasztó érzéseket. Amikor a blokkok megszűnnek, akkor már nincs akadálya az energia áramlásának, ezért hatására nyitottabbá, oldottabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk. Nyitunk a világ felé és bátran be is tudjuk fogadni azt. Visszaadja életkedvünket, felszabadítja a bennünk rejlő belső erőt, melynek következményeként egyre magabiztosabbá válunk. Visszatér önbizalmunk, visszatér az életbe vetett hitünk. Gondolataink letisztulnak, céljaink megvilágosodnak előttünk, ezért teremtő erőnk pozitív irányt vesz, hogy életünk a számunkra legkedvezőbben alakuljon.

Mindenkinek ajánlott kisgyermekkortól egészen aggastyánkorig. Semmilyen melléhatása nincs, leszámítva azt, hogy rendszeres igénybevételének hatására rendbe jönnek a fizikai testben is már jelen lévő betegségek, illetve a lelki problémák: mint depresszió, pánik betegség, autoimmun betegség, végtaggörcsök, migrén, vérnyomás problémák, ízületi problémák, vese-, máj-, emésztési gondok, csont- és fogproblémák, hajhullás, stb.

A kezelés ruhában történik, betakarva, kellemes zene kíséretében. Kb. 1 órát igényel, melynek letelte után javasolt a sok tiszta víz fogyasztása, annak érdekében, hogy a felgyűlt méreganyag fizikai síkon is hamar el tudjon távozni.

Ha számodra kedvező változásokat szeretnél az életedben, sok szeretettel várlak!

elolab