Indiai fejmasszázs

Szeretet, Szolgálat és Szellemiség

fejmasszazs
“Engedd meg magadnak, hogy megérezd…”
Az Indiai fejmasszázs egyszerű, gyors, de nagyon hatékony módszer. Lazító, nyugtató, élénkítő mozdulataival fél óra alatt olyan hatást érhetünk el, mintha órákig pihentető alvásban lett volna részünk. Hatására frissen, energiával telten, mosolyogva „ébredünk”.
Fejmasszázsnak nevezik, de a hát, a nyak a felkarok és az arc masszírozása is fontos szerepet kap és magában foglalja a felső csakrák – mint a szív-, torok-, harmadik szem- és torokcsakra – kezelését is a pangó energiák felszabadítására.
Kiváló módszer az arc, fej, vállak, nyak és a hát izomfájdalmainak csökkentésére és megszüntetésére. Nagymértékben javítja az agy vérkeringését, oxigén ellátását és a gerincfolyadék áramlását. Megélénkül a keringés, melynek hatására több oxigén és tápanyag jut a sejtekhez. Ennek következtében enyhül a beszéd- és hallászavar, végtagzsibbadás, fülcsengés, fogfájás, szédülés.
Javul a koncentrációs képesség, ezért nagyon ajánlott gyerekeknek, azoknak, akik tanulmányokat folytatnak, illetve mindazoknak, akik komoly szellemi munkával töltik mindennapjaikat.
Mivel a masszázs során a felületi vérerek tágulnak, ezért csökken a magas vérnyomás.
Megélénkül a nyirokáramlás, így a mérgek könnyebben távoznak a masszírozott területekről és a folyadéktöbblet is könnyebben távozik. Az arcszín egészségesebbé válik, eltűnnek a feszültség okozta ráncok, az arc megfiatalodik, távozik a feszültség és a levertség. A bőr puhává, rugalmassá, kisimulttá válik. A hajat csillogóvá teszi.A masszázs korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánlott, aki éppen nem lázas, nincs gyulladás a szervezetében, nincs fertőzése a fejbőrén, nem szenved ízületi gyulladásban a gerinc felső részén, nem epilepsziás.
elolab