Lélekhang-tanácsadás

Szeretet, Szolgálat és Szellemiség

inga

Mindenkinek vannak problémák, megoldatlan gondok, akadályozó gondolatok, fájdalmas érzelmek az életében. Ezek a negatív minőségek hatással vannak fizikai, érzelmi és szellemi közérzetünkre, gátakat képeznek személyes kiteljesedésünkben, megnehezítik mindennapi létünket, diszharmóniát, szétszórtságot, tanácstalanságot, fáradságot, betegséget és még lehetne sorolni, mi mindent hoznak mindennapjainkba.

Minden a lelkünkből fakad, ezért a kérdéseinkre a válaszokat, problémáinkra a megoldásokat, tanácstalanságainkra az útmutatásokat, betegségeinkre a gyógyírt is csak a lelkünktől várhatjuk. A lélek mindig tudja mi a helyes út, de az egónk és a lelkünkben lévő sérelmek, sebzettségek, negatív minőségek, melyeket már sok életen keresztül hurcolunk magunkkal, eltakarják belső látásunk és hallásunk elől a felismerések lehetőségét.

Ha nem tudod felismerni a lelkedben rejlő sérelmeket, ha nem nézel szembe Önmagaddal, hogyan is tudnád feloldani Magadban azt, amiről nem is tudsz? Hogyan is tudnád megváltoztatni az Önmagadhoz való hozzáállásod? Hogyan tudnál így egészséges, boldog életet élni? „Ismerd meg Önmagad!” – szól a delphoi intelem.

A Lélekhang tökéletes módszer arra, hogy a negatív programokat, beidegződéseket, hiedelmeket, félelmeket és mindazokat a negatív minőségeket kioldjuk a lélekből, melyeket már sok-sok életen keresztül hordoz a lelkünk és ezek elfedik a képességünket arra, hogy a boldogságot magunkban találjuk meg. A lényeg nem abban rejlik, hogy megtudd, ki vagy mi voltál előző életeidben, hanem a képesség a fontos, amivel rendelkezel. A képességet kell újra felébreszteni a negatív minőségek lelkedből való kitisztításával.

A módszer Filotás Mária által kifejlesztett és védjegyezett. Az Ő közvetítésével, a kezein keresztül fogadta be testem azt a beavató energiát, mellyel e munkát végezhetem. A munkában segítségemre van az inga és egy táblázat, melyek segítenek megérteni, meghallani lelked üzenetét.

Bármivel kapcsolatos kérdéssel fordulhatsz lelkedhez, de ha tanácstalan vagy, nagyvonalakban segítek:

– kapcsolatok (pár-, családi-, egyéb)
– anyagi (munka, pénz, karrier, siker)
– függőségek, fóbiák (alkohol, dohányzás, táplálkozási problémák)
– érzelmi problémák
– fizikai tünetek (betegség, baleset, allergia, alvászavar)
– tanulási problémák

A Lélekhang nagyon hatékony módszer. Egy probléma megértésére és tisztítására akár egyetlen alkalom is elég , mely kb. 1-1 ½ órát vesz igénybe.

Kapcsolódj rá a Lélekhang forgó energiájára és engedd, hogy ez az energia kitisztítsa lelkedből az életeken át hurcolt negatív minőségeket, programokat, hiedelmeket, melyek jelen életedben akadályt jelentenek számodra. A Lélekhang energiája kitisztítja a kapcsolataidban, egészségedben és a pénzhez való hozzáállásodban rejlő blokkokat. Felszabadít, energetizál és tanácsot ad. Hidd el, hogy képes vagy Magadat meggyógyítani, és hogy Neked is lehet teljes, kiegyensúlyozott, boldog életed.
Ha őszinte szándékkal szeretnél változtatni az életeden, szembe kell nézned Önmagaddal és meg kell hallanod Lelked üzenetét. Erre a lehető legjobb lehetőség a Lélekhang forgó energiája.
Tapasztald meg az érzést!

elolab